ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

Навчання студентської молоді

27 березня 2019,Публікації » Новини

Навчання студентської молоді

Упродовж 25 – 26 березня 2019 року КМОППОіНУ провела для студентів тренінг “Емоційна грамотність”.

Коуч Ольга Міненко надала молоді інформацію щодо впливу емоцій на різні сфери життя людини. Упродовж тренінгу студенти набували навичок грамотного спілкування в повсякденному житті, вмінню керувати своїми емоціями так, щоб змінювати себе особисто та покращувати якість життя людей, які оточують.

Всі учасники залишилися задоволені від нових знайомств, спілкування та здобутих знань.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018