ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

Весняна школа молодого профспілкового лідера

27 березня 2019,Публікації » Новини

Упродовж 25 - 27 березня у приміщенні науково-технічної бібліотеки НТУУ "КПІ імені Ігоря Сікорського" відбувся семінар-тренінг молодих лідерів ППО закладів освіти м. Києва на тему "Інструменти підвищення ефективності роботи профлідера в сучасних умовах. Аспекти мотивації профспілкового членства" за участю тренерів НМЦ ФПУ Копиш Віталія та Глушко Ірини.

У рамках навчання були розкриті важливі теми:

• Розвиток ключових компетенцій сучасного профспілкового лідера
  • Мотивація профспілкового членства. Цінності людини та цінності організації. Профспілкова мотивація фактами та цифрами. Профспілкова мотивація довірою
  • Самомотивація та налаштування на продуктивну працю профспілкового лідера. Стан потоку

Весняна школа молодого профспілкового лідераВесняна школа молодого профспілкового лідера

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018