23 квітня 2019,Публікації » Новини

23-24 квітня 2019 року Профспілка освітян м.Києва проводить семінар-тренінг з питань звітів і виборів для профактиву студентських профспілкових організацій.

Голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь у вступному слові наголосив на тому, що становлення громадянського суспільства та розбудова української державності напряму залежать від молоді, як найбільш активної, динамічної соціальної групи. «Для профспілок усіх рівнів, їхніх керівників та виборного профактиву звіти і вибори – напружена та відповідальна пора. Це своєрідний екзамен перед членами профспілки, які довірили їм очолити захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів. Саме тому вкрай важливо, щоб звітно-виборна кампанія, окрема у студентських організаціях профспілки була проведена на високому рівні та сприяла підвищенню захисту прав та інтересів членів Профспілки» - зауважив О.Яцунь.

Під час семінару-тренінгу розглядатимуться питання щодо організації та проведення звітно-виборних зборів (конференцій), оформлення документації в студентських первинних профспілкових організаціях закладів вищої освіти.

Семінар-тренінг з питань звітів і виборів для профактиву студентських профспілкових організацій м. КиєваСемінар-тренінг з питань звітів і виборів для профактиву студентських профспілкових організацій м. КиєваСемінар-тренінг з питань звітів і виборів для профактиву студентських профспілкових організацій м. КиєваСемінар-тренінг з питань звітів і виборів для профактиву студентських профспілкових організацій м. КиєваСемінар-тренінг з питань звітів і виборів для профактиву студентських профспілкових організацій м. КиєваСемінар-тренінг з питань звітів і виборів для профактиву студентських профспілкових організацій м. Києва