24 квітня 2019,Публікації » Новини

Всеукраїнські змагання з плавання!

У період з 22 до 23 квітня 2019 року на базі фізкультурно-спортивного комплексу Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана пройшли Всеукраїнські змагання з плавання серед працівників освіти – членів Профспілки працівників освіти і науки України.

Команду Києва представляли Іванушкін Євген Олександрович – начальник Центру організації освітньо-наукової діяльності та міжнародних зв’язків Інституту управління державної охорони України КНУ імені Тараса Шевченка; Каліщук Олександр Юрійович – викладач кафедри фізичного виховання НТУУ “КПІ імені Ігоря Сікорського”; Руденко Галина Андріївна – викладач кафедри спортивного вдосконалення НТУУ “КПІ імені Ігоря Сікорського” та Коробова Марина Віталіївна – доцент кафедри моделювання складних систем КНУ імені Тараса Шевченка.

Змагання проводилися відповідно до діючих Правил. Кожний учасник змагався в індивідуальному номері програми – 50 м вільним стилем (чоловіки і жінки). Змішана естафета – 4 х 25 м вільним стилем.

Після напружених та захоплюючих запливів освітяни Києва посіли ІІ загальнокомандне місце. Окрім того, в особистому заліку серед чоловіків ІІ місце здобув Євген Іванушкін, ІІІ місце – Олександр Каліщук. У особистому заліку серед жінок ІІ місце посіла Галина Руденко. У змішаній естафеті ІІ місце також за киянами.

Вітаємо команду з вдалим виступом та бажаємо нових перемог на спортивній та професійній ниві.

Всеукраїнські змагання з плавання!Всеукраїнські змагання з плавання!Всеукраїнські змагання з плавання!Всеукраїнські змагання з плавання!
Всеукраїнські змагання з плавання!
Всеукраїнські змагання з плавання!Всеукраїнські змагання з плавання!