Лабіринт 2019!

27 травня 2019,Публікації » Новини

Лабіринт 2019!

Традиційно, перед початком екзаменаційної сесії, у період з 24 до 26 травня 2019 року, Студентська профспілкова асоціація м. Києва спільно з первинною профспілковою організацією студентів Національного технічного університету України «КПІ імені Ігоря Сікорського» провели спортивно-інтелектуальну гру «Лабіринт» серед студентських команд закладів вищої освіти.

Адреналін, азарт, жага до перемоги – саме ці почуття вирували на змагальних етапах. Студенти активно брали участь в інтелектуальному конкурсі, конкурсі капітанів, нічному квесті, спортивних та туристичних етапах, під час презентації команд і домашньому завданні тощо.

Зморена але задоволена молодь продовжувала спілкування на дискотеці та в колі друзів у наметовому містечку. А на ранок на них знову чекали нові випробування та конкурси.

Після підведення підсумків всіх етапів перемогу святкувала команда «Iron Medics» Національний медичний університет ім. О.О.Богомольця (капітан – Янковський Ярослав). Друге місце виборола команда «Шари Гетьмана» Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана (капітан – Давидкова Катерина). Третє місце посіла команда «СуперШева» Київського національного університету імені Тараса Шевченка (капітан – Шаповал Дмитро).

«Лабіринт» – 2019 завершено! Бажаємо студентам вдало здати сесію та гарно відпочити, рухатися до нових звершень і перемог. До зустрічі на «Лабіринті» 2020!

ФОТОАРХІВ ПОДІЇ

Лабіринт 2019!Лабіринт 2019!Лабіринт 2019!Лабіринт 2019!

02.вересня

З Днем знань!