ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

АНОНС

4 червня 2019,Публікації » Новини

АНОНС

05 червня 2019 року о 11.00 в прес-центрі «Главком» відбудеться прес-конференція на тему: «Законопроект № 10204: ризики для освітян!».

Учасники прес-конференції обговорюватимуть можливі ризики прийняття проекту Закону України «Про повну загальну середню освіту» (реєстр. № 10204 від 05.04.2019 р.) для працівників закладів загальної середньої освіти.

Для участі в прес-конференції запрошені: голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, заступник голови Профспілки працівників освіти і науки України Сергій Романюк, вчитель історії ліцею № 303 суспільно-природничого профілю Ірина Баленко, вчитель історії гімназії № 75 Артур Бабенко.

Організатори: Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018