Довіра студентів!

6 червня 2019,Публікації » Новини

Довіра студентів!

5 червня 2019 року в первинній профспілковій організації студентів, аспірантів та докторантів Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана відбулася звітно-виборна конференція. Звіт голови ППОСАД Чабанюк Ольги був насичений фактами змістовного, цікавого, креативного профспілкового життя студентів, який довів, що студентські первинки це не інертна структура, а дієва організація. Під час обговорення звіту було піднято низку питань розвитку студентського профспілкового руху.

Роботу організації за звітній період було визнано задовільною, про що була прийнята відповідна постанова. Одноголосно головою профкому на наступний період обрано Давидкову Катерину, студентку 4 курсу факультету обліку та податкового менеджменту. Ольгу Чабанюк обрано радником голови.

Довіра студентів!Довіра студентів!Довіра студентів!Довіра студентів!Довіра студентів!Довіра студентів!