Емпатія – головна риса роботи Шевченківської РОП!

6 червня 2019 року відбулася звітно-виборна конференція Шевченківської районної в м. Києві організації Профспілки. Звіт про роботу організації за звітній період було визнано задовільним. Головою РОП на наступний термін більшістю голосів обрано Адаменка Ігоря Івановича. Новообраному голові бажаємо послідовно та наполегливо відстоювати права освітян.

Емпатія – головна риса роботи Шевченківської РОП!Емпатія – головна риса роботи Шевченківської РОП!Емпатія – головна риса роботи Шевченківської РОП!Емпатія – головна риса роботи Шевченківської РОП!Емпатія – головна риса роботи Шевченківської РОП!Емпатія – головна риса роботи Шевченківської РОП!

02.вересня

З Днем знань!