Розширена колегія КМДА

18 червня 2019,Публікації » Новини
Розширена колегія КМДА

14 червня 2019 року у Колонній залі Київської міської ради відбулось спільне розширене засідання колегії Киїської міської державної адміністрації та Департаменту освіти і науки, на якій було розглянуло питання підготовки закладів освіти до нового 2019/2020 навчального року.

У своєму виступі Олександр Яцунь озвучив позицію профспілкової сторони щодо:

• недопущення порушення законодавчих прав працівників внаслідок дострокового припинення трудового договору з підстав непередбачених законодавством;
  • покращення житлових умов освітян шляхом виконання розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 22.07.2007 № 1396 «Про будівництво житла для педагогічних працівників закладів освіти комунальної власності м. Києва» за адресою вул. Сєченова, 9 у Голосіївському районі та ін.

02.вересня

З Днем знань!