Стартував конкурс на найкращого вчителя України

25 липня 2019,Публікації » Новини

Стартував конкурс на найкращого вчителя України

Телеведуча ТСН Наталія Мосейчук, яка втретє стала куратором національної премії Global Teacher Prize Ukraine та увійшла до складу журі, закликає подавати анкети, щоб вся країна дізналася про найкращого вчителя України.

Номінувати вчителя на здобуття премії може будь-хто: адміністрація школи, колеги, учні – діючі чи колишні, їхні батьки, небайдужі друзі.

Крім цього, вчитель може самостійно оформити заявку на участь y конкурсі до 1 серпня 2019 року на сайті премії http://globalteacherprize.org.ua.

Цього року переможець премії отримає рік безкоштовного навчання, поїздку в Дубай на Global Education and Skills Forum 2020 та головний грошовий приз у 250 000 гривень. Global Teacher Prize — «Нобелівська премія» для вчителів, започаткована арабським мільярдером Санні Варкі у 2014 році. Це одна з найбільших премій у світі за професійні досягнення. Нагорода вручається за видатний внесок у професію вчителя та становить 1 000 000 доларів.

Національну премію в Україні з 2017 року реалізує громадська спілка «Освіторія». Мета премії Global Teacher Prizе Ukraine, змінити ставлення до професії вчителя, підняти її престиж та виявити якомога більше вчителів-іноваторів, розказати про них усій країні.

Сайт для подачі анкет: https://globalteacherprize.org.ua/

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.