Заробітна платня тренерів-викладачів ДЮСШ збільшиться від 20 до 70%

16 серпня 2019,Публікації » Новини
Заробітна платня тренерів-викладачів ДЮСШ збільшиться від 20 до 70%

За інформацією, поширеною на сайті Кабінету Міністрів України, 14 серпня 2019 року Урядом було прийнято постанову «Про деякі питання оплати праці працівників дитячо-юнацьких спортивних шкіл», яка передбачає зростання заробітної плати тренерів-викладачів ДЮСШ до 70%.

«Заробітна платня тренерів-викладачів ДЮСШ збільшиться від 20 до 70% завдяки додатковому коефіцієнту від 1,7 до 1,2 до посадового окладу. Я дуже щасливий, що ми змогли, якщо не прибрати, то зменшити різницю між зарплатнею вчителів фізкультури у школі і зарплатнею тренерів дитячо-юнацьких спортивних шкіл», – наголосив Міністр молоді та спорту Ігор Жданов під час засідання. Підвищення, передбачене нормативним актом, відтепер залежатиме не від місця роботи тренерів-викладачів, а підвищуватиметься залежно від наявної категорії.

Детальний аналіз положень вищевказаної постанови КМОППОіНУ здійснить після її оприлюднення.