З 1 січня 2020 року збільшиться тривалість відпустки окремих категорій працівників

16 серпня 2019,Публікації » Новини

Постановою Уряду від 10 липня 2019 року № 694, яканабере чинності з 1 січня 2020 року, вносяться зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 1997 № 346 «Про затвердження Порядку надання щорічної основної відпустки тривалістю до 56 календарних днів керівним працівникам закладів та установ освіти, навчальних (педагогічних) частин (підрозділів) інших установ і закладів, педагогічним, науково-педагогічним працівникам та науковим працівникам» щодо тривалості відпустки окремих категоій працівників, зокрема вихователів закладів дошкільної освіти, інструкторів з фізкультури, керівників гуртків, студій, секції, інших форм гурткової роботи закладів загальної середньої освіти. Так, з 1 січня 2020 року відпустка вказаних категорій працівників становитиме.

Заклади дошкільної освіти (крім дитячих б  удинків, закладів дошкільної освіти компенсуючого типу (спеціальні та санаторні)

Директор, завідувач, вихователь-методист, інструктор з фізкультури, музичний керівник, практичний психолог, соціальний педагог

Вчитель-дефектолог, учитель-логопед

Вихователь