Всеукраїнська серпнева конференція освітян!

19 серпня 2019,Публікації » Новини

Всеукраїнська серпнева конференція освітян!

19 серпня 2019 року за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич проходить традиційний освітянський форум – Всеукраїнська серпнева конференція. Тема заходу: «Нова українська школа: виклики та перспективи освітньої реформи».

У межах конференції заплановано загальну дискусію щодо майбутнього реформування української освіти, а також різнопланові панелі: про результати першого року НУШ та підготовку до 2019/2020 навчального року, стандарт базової середньої освіти НУШ, педагогіка партнерства, інклюзія, фінансування освіти, розвиток професійної та педагогічної освіти тощо.