Розширене засідання колегії Київської міської державної адміністрації

4 вересня 2019,Публікації » Новини

Розширене засідання колегії Київської міської державної адміністрації

4 вересня в колонній залі відбулося розширене засідання Колегії Київської міської державної адміністрації. Розглядалися питання щодо прогнозних показників бюджету Києва на 2020-2022 роки та про стан впровадження електронного квитка в місті.

У своєму виступі голова Профспілки освітян Києва Олександр Яцунь наголосив, що при формуванні проекту бюджету на 2020 рік необхідно передбачити кошти на збільшення муніципальної стимулюючої надбавки за складність та напруженість у роботі в розмірі 30% посадового окладу всім працівникам закладів освіти.

Також Олександр Михайлович зауважив, що при впровадженні в столиці єдиної транспортної картки Е-квиток необхідно зберегти пільгу для студентів закладів вищої освіти та учнів закладів професійно-технічної освіти в розмірі 50% вартості проїзду. У найкоротші терміни потрібно розробити механізм забезпечення пільговим проїздом у міському пасажирському транспорті цих категорій. У випадку неможливості своєчасного запровадження єдиної транспортної картки Е-квиток зі збереженням пільг для студентів, запропонував зберегти діючу систему забезпечення пільговими проїзними квитками на основі пластикової електронної безконтактної картки на кількість поїздок.

02.вересня

З Днем знань!