Гідна праця – гідне життя

6 жовтня 2009,Публікації » Новини
Гідна праця – гідне життя 7 жовтня члени профспілок усього світу відзначають Всесвітній день дій за гідну праці.
У рамках заходів Федерація профспілок України проводить лекції для студентства провідних вищих навчальних закладів столиці – Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Національного університету біоресурсів та природокористування України.

6 жовтня у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася одна з таких лекцій. На лекції були присутні заступник голови ФПУ Юрій Миколайович Кулик, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Михайлович Яцунь, голова профорганізації студентів та співробітників КНУ імені Шевченка Володимир Федорович Цвих, профспілкові лідери, актив.

Лекцію "Гідна праця – гідне життя" для студентів-філософів та політологів прочитав заступник голови ФПУ Юрій Миколайович Кулик. Лектор поінформував майбутню наукову еліту про історію відзначення цієї соціально-важливої дати, цілей та завдань ФПУ, досягнень організації у плані захисту прав трудящих.

Після відповідей на запитання студентів представники ФПУ та профспілки освітян Києва зустрілися із ректором вузу Леонідом Васильовичем Губернським.

Прес-служба КМОППОіНУ