Освітній хаб міста Києва

6 вересня 2019,Публікації » Новини
Освітній хаб міста Києва
Київська міська державна адміністрація запровадила проєкт «Освітній хаб міста Києва», мета якого забезпечити реалізацію в місті Києві концепції «Навчання Протягом Життя» (Life Long Learning).
Проєкт реалізується КНП «Освітня агенція міста Києва» Департаменту освіти і науки виконавчого органу КМР (КМДА) спільно з Асоціацією інноваційної та цифрової освіти.
Одне з завдань Освітнього хабу міста Києва – безкоштовно проводити тренінги для працівників освіти з практичних навиків, які необхідні в роботі: ефективна комунікація, управління проектами та командами, стресостійкість, емоційний інтелект тощо. Тренінги проводять кваліфіковані спеціалісти. По закінченню тренінгів надається сертифікат.
На сайті Освітнього хабу міста Києва www.eduhub.in.ua розміщені 60 відеолекцій та тестів із вищезазначених тематик. Користування сайтом є безкоштовним.

02.вересня

З Днем знань!