Засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради

25 вересня 2019,Публікації » Новини

Засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради

25 вересня 2019 року відбулося засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради, під час якої розглянуто питання, зокрема запровадження єдиної транспортної картки «Е-квиток».

Голова КМОППОіНУ О.Яцунь звернув увагу присутніх на можливих ризиках забезпечення пільговим проїздом у міському пасажирському транспорті для студентів закладів вищої освіти та учнів закладів професійно-технічної освіти, у зв’язку з необхідністю збереження пільг на проїзд для цієї категорії населення та необхідності запровадження дієвого, зручного механізму розповсюдження Е-квитків серед студентів.

Не менш важливим для освітянської спільноти стало обговорення на засіданні Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради питання забезпечення житлом працівників освіти м. Києва. У своєму виступі голова Профспілки освітян м. Києва О. Яцунь наголосив на необхідності:

• внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 22.07.2007 № 1396 щодо передання 100% площ житлового будинку освітянам;
  • фінансового забезпечення будівництва житлового будинку для педагогічних працівників закладів освіти комунальної власності м. Києва за адресою: вул. Сєченова, 9, наприклад, шляхом часткового (70 х 30) фінансування за рахунок коштів населення та міського бюджету;
  • прискорення будівництва житлового будинку для освітян.