Всеукраїнські змагання з волейболу

21 жовтня 2019,Публікації » Новини

Всеукраїнські змагання з волейболу

У період з 18 до 20 жовтня 2019 року у рамках III Всеукраїнської спартакіади серед членів Профспілки працівників освіти і науки України відбулися змагання з волейболу. У них взяли участь 140 учасників із 12 областей та міста Києва. Серед гравців: 82 вчителі загальноосвітніх навчальних закладів, 6 директорів та заступників директорів загальноосвітніх шкіл та ДЮСШ, 14 викладачів та доцентів закладів вищої освіти, 14 тренерів ДЮСШ, 9 працівників позашкільних закладів.

У безкомпромісній грі команда Києва посіла V загальнокомандне місце. Її представляли:

• Лупка Олександр Іванович - вчитель фізичного виховання гімназії «Міленіум» № 318 І-ІІІ ступенів;
  • Сопронюк Ярослав Анатолійович - тренер дитячо-юнацької спортивної школи № 13;
  • Воронков Костянтин Павлович - викладач кафедри фізичного виховання Київського національного університету імені Тараса Шевченка;
  • Абрамов Сергій Анатолійович - старший викладач кафедри фізичного виховання Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»;
  • Федянін Ігор Олександрович - вчитель фізичного виховання середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 195 ім. В.І. Кудряшова;
  • Шпаченко Віктор Герасимович - тренер дитячо-юнацької спортивної школи № 10;
  • Глонь Вікторія Григорівна - вчитель фізичного виховання ліцею “Інтелект”;
  • Костенко Ольга Іванівна - вчитель фізичного виховання навчально-виховного комплексу «Cпеціалізована школа I ступеня з поглибленим вивченням української мови – гімназія №39 імені гетьмана України Богдана Хмельницького»;
  • Бойко Лариса Василівна - вчитель початкових класів гімназії № 237.

Дякуємо гравцям команди за високий результат! Бажаємо нових звершень і перемог!

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.