Подолаємо несправедливість разом!

30 жовтня 2019,Публікації » Новини

Подолаємо несправедливість разом!

Масова акція протесту профспілки освітян столиці проходила на одному подиху. До людей вийшли народні депутати-представники всіх фракцій (окрім «За життя»). Важливо, що Святослав Вакарчук публічно пообіцяв переглянути пропозиції «Голосу» до з/п «Про повну загальну середню освіту».

Голова профільного комітету Сергій Бабак завірив, що комітет докладе всіх зусиль щодо передбачення підвищення оплати праці педагогічним, науково-педагогічним і непедагогічним працівникам в державному бюджеті - 2020.

Народні депутати Вадим Івченко і Ірина Геращенко, а також голова постійної комісії з питань освіти Київради Ганна Старостенко висловились за підтримку вимог протестуючих.

Багатотисячна громада освітян і студентів одностайно схвалила резолюцію і проголосувала за подальші активні дії (якщо депутати і чиновники проігнорують справедливі вимоги людей освітянської праці).

Викликає захоплення профспілкова принципова позиція освітян Києва, колег з ФПУ, Міськпрофради,обласних і міських організацій освітянської профспілки та інших представників громадянського суспільства.

Попереду довга «дорога в дюнах» і ми впевнені в своїх силах, в солідарних діях, а значить - подолаємо несправедливість.

Подолаємо несправедливість разом!Подолаємо несправедливість разом!Подолаємо несправедливість разом! Подолаємо несправедливість разом! Подолаємо несправедливість разом!Подолаємо несправедливість разом!Подолаємо несправедливість разом!Подолаємо несправедливість разом!Подолаємо несправедливість разом!Подолаємо несправедливість разом!

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.