Солідарна акція профспілок біля Верховної Ради України

13 листопада 2019,Публікації » Новини

Солідарна акція профспілок біля Верховної Ради України

14 листопада 2019 року Всеукраїнські профспілки та територіальні профоб’єднання, представники трудових колективів вийдуть на солідарну акцію в Києві.

Спілчани проведуть мітинг на площі Конституції з вимогами до проекту Держбюджету-2020 та на підтримку профспілкового проекту Трудового кодексу. Цього дня Верховна Рада України планує розглянути проект Державного бюджету України на 2020 рік, в якому не враховані пропозиції профспілок щодо необхідності належного фінансування галузі освіти, бюджетної сфери, галузей енергетики і промисловості.

На розгляд Парламенту також готується неоліберальний проект Трудового кодексу, який містить дискримінаційні норми щодо трудових прав найманих працівників та загрожує їх колективному захисту.

Початок акції о 10:00

17.листопада