Солідарна акція протесту профспілок перед будівлею Парламенту

14 листопада 2019,Публікації » Новини

Солідарна акція протесту профспілок перед будівлею Парламенту

Сьогодні 14 листопада 2019 року освітяни м. Києва взяли солідарну участь у мітингу перед будівлею Парламенту з вимогами до проекту Держбюджету-2020.

Цього дня ВРУ має розглянути проект основного Кошторису на 2020 рік, в якому не враховані пропозиції профспілок щодо необхідності належного фінансування бюджетної сфери. На переконання профспілок, це поставить працівників та їхні сім'ї на межу виживання, призведе до масових скорочень і нової хвилі трудової міграції з країни.

Освітяни вимагали захисту їхніх трудових, соціально-економічних прав та гарантій працівників освіти, зокрема суттєвого підвищення рівня оплати праці працівників галузі та недопущення прийняття драконівських поправок нардепів до зп «Про повну загальну середню освіту».

17.листопада

З ДНЕМ СТУДЕНТА!