Профспілка дарує свято учителям столиці!

Профспілка дарує свято учителям столиці!7 жовтня у Національно академічному драматичному театрі імені Івана Франка відбулося урочисте засідання з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти, яке було організоване Київською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України.

До вітань голови КМОППОіНУ О.М. Яцуня приєдналися перший заступник начальника ГУОН В.З. Горюнова, Президент Академії педагогічних наук України В.Г.Кремінь, голова Київської міської ради профспілок М.Ю. Верес, голова Ради ректорів Київського вузівського центру А.М. Тугай.

Після нагороджень високими нагородами та почесними грамотами усі освітяни мали змогу переглянути чудову виставу «Наталка Полтавка» у сучасній режисурі.

Репортаж зі святкування повністю представлено у інформаційному віснику „Єдність” за листопад 2009 року.

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку