Виплати лікарняних відбуваються в плановому режимі

29 листопада 2019,Публікації » Новини

Виплати лікарняних відбуваються в плановому режимі

На сайті Міністерства соціальної політики 28.11.2019 року розміщено інформацію про те, що Кабінет Міністрів України збільшив бюджет Фонду соціального страхування на 1,4 млрд. Всі виплати відбуваються у плановому режимі. Щодня кошти єдиного соціального внеску надходять до Пенсійного Фонду та Фонду соціального страхування, а з січня цього року вони перевищили планові надходження на 1,4 млрд грн.

Найближчим часом Міністерство соціальної політики скличе засідання правління Фонду соціального страхування, щоб обрати голову Правління Фонду, сформувати постійні комісії правління та затвердити незалежну аудиторську перевірку Фонду соціального страхування з 1 серпня 2017 року по теперішній час.

17.листопада

З ДНЕМ СТУДЕНТА!