Довіра спілчан й щира подяка за багаторічну плідну роботу в профспілці

6 грудня 2019,Публікації » Новини

5 грудня 2019 року відбулася звітно-виборна конференція в Оболонській районній в м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Делегати конференції обговорили питання оплати та умов праці, захисту честі і гідності освітян, колдоговірної роботи, охорони праці, оздоровлення працюючих та інші.

Роботу організації за звітній період було визнано задовільною, про що була прийнята відповідна постанова.

Новообраною головою Оболонської РОП стала Бучма Олена Олексіївна.

Спілчани району привітали нового лідера з обранням та висловили сердечну вдячність Штукатуровій Ірині Іванівні за високий професіоналізм, багаторічну плідну роботу в профспілці, активну діяльність, спрямовану на захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів освітян. За вагомий особистий внесок у розвиток української освіти Ірину Іванівну було нагороджено почесним знаком Національної академії педагогічних наук України «Ушинський К. Д.».

Щирого бажаємо Штукатуровій Ірині Іванівні міцного здоров'я, родинного благополуччя, творчої наснаги, успішного здійснення всіх планів та задумів!