Звернення КМОППОіНУ до голови постійної комісії Київради з питань освіти та науки В.М. Пономаренка

12 жовтня 2009,Публікації » Новини

Київська міська організація
Профспілки працівників освіти і науки України

Голові постійної комісії Київради
з питань освіти та науки
В.М. Пономаренку

Шановний Валерію Миколайовичу!

Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України просить Вас з метою підвищення рівня соціально-економічного захисту освітян столиці передбачити в бюджеті м. Києва на 2010 рік кошти на:

• Виплату надбавок за складність і напруженість у роботі керівникам закладів освіти у розмірі 50 % посадового окладу – 25,3 млн. грн.
  • Виплату надбавок за складність та напруженість в роботі всім іншим працівникам галузі "Освіта" у розмірі 30% посадового окладу – 286,4 млн. грн.
  • Надання додаткової грошової винагороди у розмірі посадового окладу усім працівникам закладів освіти до Дня працівників освіти – 98,6 млн. грн.
  • Преміювання працівників закладів освіти у розмірі 5% планового фонду заробітної плати.
  • Виконання розпорядження Київської міської державної адміністрації від 22.10.2007 № 1396 "Про будівництво житла для педагогічних працівників закладів освіти комунальної власності м. Києва" (передбачено будівництво у всіх районах міста житлових будинків і гуртожитків для освітян столиці).

З повагою

Голова

Яцунь О.М.

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН