Кубок СПА м. Києва з баскетболу стартував

20 жовтня 2009,Новини, Вища освіта

Кубок СПА м. Києва з баскетболу стартував19 жовтня 2009 року стартував турнір з баскетболу серед чоловічих студентських команд на Кубок Студентської профспілкової асоціації м. Києва, який традиційно присвячений Міжнародному Дню студента.

У спортивному комплексі Національного університету харчових технологій пройшла перша гра між командами Національного авіаційного університету та Національного університету фізичного виховання і спорту України.

Турнір проводиться з метою пропаганди здорового способу життя в студентському середовищі.

Всього у 10-х ювілейних змаганнях візьмуть участь 20 збірник команд вищих навчальних закладах міста Києва.

Прес-служба КМОППОіНУ

17.листопада