Порядок реєстрації у ЗНО 2010 року буде оголошено 1 листопада

Порядок реєстрації у ЗНО 2010 року буде оголошено 1 листопада Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) оприлюднить порядок реєстрації бажаючих взяти участь в зовнішньому незалежному оцінюванні 1 листопада.
Зважаючи на велику кількість запитів, які надходять до Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, УЦОЯО повідомляє, що порядок реєстрації бажаючих взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО), що відбудеться у 2010 році та дислокацію пунктів реєстрації буде оголошено 1 листопада 2009 р.

Нагадаємо, реєстрація учасників тестування розпочнеться 15 грудня 2009 року і триватиме до 2 квітня 2010 року.
Як повідомлялось раніше, Український центр оцінювання якості освіти розпочав розміщувати матеріали для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.