Система підготовки та навчання профспілкового активу – вимоги сьогодення

26 жовтня 2009,Публікації » Новини
Система підготовки та навчання профспілкового активу –  вимоги сьогодення Семінар із однойменною назвою відбувся 15 жовтня 2009 року у закарпатському селі Виноградів на базі санаторію «Теплиця». Організатором навчань стала Голосіївська районна у м. Києві організація Профспілки працівників освіти і науки України.

У семінарі взяли участь заступник голови освітянської профспілки м. Києва О.О. Геведзе, голови районних організацій Профспілки працівників освіти і науки України, голови та заступники голів профспілкових організацій вищих навчальних закладів столиці.

Безпосередня практика навчання профспілкового активу Голосіївського району переконливо засвідчила, що при його організації дуже важливо, окрім традиційних виступів і лекцій,  використовувати активні методи навчання.

Метою профспілкового навчання є формування у членів профспілки на основі отриманих знань більш активної громадської позиції, активного втручання у вирішення проблем закладу, колективу, кожного члена профспілки.

Базою для навчань профактиву району є Академія праці і соціальних відносин ФПУ, з якою уже понад 3 роки плідно співпрацює Голосіївська районна у м. Києві районна організація профспілки.

У культурній частині семінару були екскурсії визначними місцями регіону – Шаян, Хуст, центр лозоплетіння – с. Іза. Народознавча екскурсія по смт Виноградову, відвідання виробництва сиру та термальних басейнів.

Загалом, усі учасники семінару отримали не лише цінні знання та практичні поради щодо подальшого навчання профспілкового активу, а й величезне задоволення від перебування на Закарпатті та ознайомлення з його самобутньої культурою, традиціями та виробництвом.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018