Авангард і прогресивність – звітно виборні збори в ППОС НТУУ «КПІ»

30 жовтня 2009,Новини, Вища освіта
Авангард і прогресивність – звітно виборні збори в ППОС НТУУ «КПІ»Профспілкова організація студентів Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут» – одна з найдавніших профспілкових об’єднань студентства. Свій відлік часу вона розпочала від 1903 року як «Общество вспомоществования нуждающим студентам Киевского политихнического института Императора Александра ІІ».
Нині це найпотужніша та найчисельніша профспілкова студентська організація України та країн СНД, яка завжди знаходиться в авангарді профспілкового руху молоді. Кількість її членів майже 25 тисяч студентів.

29 жовтня 2009 року у залі засідань Вченої ради НТУУ «КПІ» студентська профспілкова організація вишу провела звітно-виборні збори. У роботі конференції взяли участь: голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О.М. Яцунь, голова первинної профспілкової організації співробітників НТУУ «КПІ» Молчанов В.І., завідуючий відділом по роботі з молоддю ЦК Профспілки С.М.Романюк, завідуюча відділом організаційно-масової роботи та інформаційного забезпечення КМОППОіНУ І.К. Волинко, представники адміністрації університету, факультетів, інститутів.Авангард і прогресивність – звітно виборні збори в ППОС НТУУ «КПІ»

Після плідної 23-річної роботи, з яких на посаді голови 10 років, В.Ю. Миронов прозвітував про роботу організації за період з жовтня 2004 року по жовтень 2009 року. Головне, що підкреслив Миронов В.Ю. – це те, що профспілкова організація студентів завжди відкрита для студентів та готова прийти їм на допомогу у будь-яких ситуаціях. Також він наголосив, що ґрунтовна робота, яка була зроблена – це заслуга не однієї людини, а команди профспілкових лідерів.

Після обговорення доповіді голови та звіту ревкомісії, роботу ППОС визнали задовільною.
Голова ППОС КЕНУ імені В. Гетьмана О. Чабанюк подякувала В.Ю Миронову за навчання, плідну співпрацю та добрі поради, які не раз допомагали їй у роботі.
В.Ю. Миронов підготував соді гідного наступника, активного діяча профспілки – А.Ю. Гаврушкевича, якого студентство відкритим голосуванням й обрало головою профспілки.
  Із обранням А. Гаврушкевича привітали голова ППОС НУБіП О. Муравський, студенти, гості.
Авангард і прогресивність – звітно виборні збори в ППОС НТУУ «КПІ»Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О. Яцунь у своєму виступі наголосив, що саме студентство було і буде креативним, сучасним і сильним рушієм прогресивного поступу у науці, техніці, суспільстві. І від їхньої активної позиції залежить майбутнє України та утвердження нашої держави на європейському просторі.

Загалом звітно-виборні збори проходили конструктивно, у діловій та доброзичливій атмосфері. У своїх виступах студенти дякували ППОС за турботу про молодь, за те, що профспілка не лише піклується про її соціально-економічну захищеність, а й об’єднує серця, адже багато хто зустрів своє кохання саме завдяки роботі у профспілці.

Прес-служба КМОППОіНУ

17.листопада