ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

Профспілка освітян м. Києва вітає колег із Франції

3 листопада 2009,Публікації » Новини

Профспілка освітян м. Києва вітає колег із Франції 2 листопада 2009 року Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України приймала колег із Франції. До Києва з візитом прибули Генеральний секретар Пан-Европейскої структури ІО/ЕКПО Мартін Ремер, Віце-Президент Пан-Европейскої структури ІО/ЕКПО, Генеральний Секретар Профспілки вчителів Болгарії Кунка Даміанова, Віце-Президент Пан-Европейскої структури ІО/ЕКПО, Національний Секретар Профспілки вчителів Франції Оділь Кордільє, Інтернаціональний Секретар Профспілки вчителів Франції та Конференції Профспілки вчителів Франції Роже Феррарі.

У ході візиту голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь розповів гостям про структуру освітянської профспілки столиці, особливості її діяльності, основні завдання, мету роботи, досягнення.
Гості цікавилися роботою міськкому профспілки з владою, як працює профспілка у час фінансово-економічної кризи.

О.Яцунь, відповідаючи на запитання колег із Профспілки вчителів Франції, розповів про системне відстоювання прав та соціальних гарантій освітян столиці через конструктивний діалог із органами виконавчої та законодавчої влади. Коли ж соціальний діалог вичерпано, – профспілка готова до активних дій, які уже неодноразово довели свою результативність.

Після ділової розмови та обговорення питань голова КМОППОіНУ на добру згадку подарував гостям сувеніри із символікою Київської міської організації Профспілки працівникв освіти і науки України.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018