3 листопада 2009,Публікації » Новини
Профспілка освітян Києва та профспілки Пан-Европейскої структури – обмін досвідом2 листопада був дуже насиченим днем у колег із Пан-Европейскої структури ІО/ЕКПО Мартіна Ремера, Кунки Даміанової, Оділь Кордільє та Роже Феррарі.
Після конструктивної розмови із Головою КМОППОіНУ вони мали зустріч із головами профспілкових організацій шкіл та дошкільних закладів одного з найбільших районів столиці – Святошинського.

Зустріч відбулася у Центрі позашкільної роботи «Північне сяйво». Учителі та вихователі дуже тепло зустріли гостей, а бесіда відбувалася у доброзичливій атмосфері.

Освітян столиці цікавили питання побудови системи освіти у країнах Європи, структури профспілки Франції, Болгарії, Данії, Німеччини, основні проблеми, з якими звертаються за допомогою до профспілкової організації, шляхи їх вирішення, активні дії профспілок країн ЄС тощо.Профспілка освітян Києва та профспілки Пан-Европейскої структури – обмін досвідом

Після конструктивної бесіди та відповідей на запитання спілчан, гості мали змогу ознайомитися із Центром позашкільної роботи, його діяльністю, гуртками.

Прес-служба КМОППОіНУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку