Про організацію роботи навчальних закладів у період поширення епідемії грипу

3 листопада 2009,Новини, Середня освіта
Про організацію роботи навчальних закладів у період поширення епідемії грипу На Урядову гарячу лінію, на гарячу лінію Міністерства охорони здоров’я та до Міністерства освіти і науки надходять звернення студентів та їх батьків, громадян про непризупинення навчального процесу, примусове відправлення працівників у відпустку на період призупинення навчання та виселення студентів з гуртожитків тощо.

У зв’язку з цим, Міністерство освіти і науки вимагає безумовного виконання положень наказів МОН від 30.10.2009 № 996 “Про тимчасове призупинення навчального процесу у навчальних закладах та установах освіти” та від 02.11.2009 № 1004 “Про внесення змін до наказу МОН від 30.10.2009 № 996”.

Міністерство освіти і науки зобов’язує негайно припинити навчання за всіма формами навчання, у тому числі проведення екзаменів, практик тощо. Не допускати випадків примусового відправлення працівників усіх типів навчальних закладів у відпустку, планову відпустку надавати лише за їх бажанням. Організацію роботи працівників навчальних закладів здійснювати відповідно до плану роботи у канікулярний період.