Учителі отримають зарплату у повному обсязі, - міністр праці

5 листопада 2009,Публікації » Новини
Учителі отримають зарплату у повному обсязі, - міністр праціУкраїнський уряд забезпечить виплату заробітних плат учителям в повному обсязі незалежно від карантину.  Про це заявила міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова, - пише офіційний сайт Юлії Тимошенко.

"Наші вчителі не пішли на карантин, на карантині у нас знаходяться тільки діти. Є наказ Міністерства освіти, який не рекомендує вчителів відправляти у відпустку. Їм буде нарахована заробітна плата згідно з їх тарифними ставками і посадовими окладами", - запевнила вона.

Як повідомлялось раніше, у відповідності до Галузевої угоди між Міністерством освіти та ЦК Профспілки працівників освіти, оплату простою не з вини працівника рекомендовано здійснювати в розмірі не менше тарифної ставки (посадового окладу).

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки (МОН) просить не допускати примусового відправлення педагогічних працівників у відпустки у період карантину.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018