Студент року

12 грудня 2008,Новини, Вища освіта

11 грудня 2008 року в актовому залі Київського технікуму електронних приладів відбувся міський конкурс “Студент року” серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації. Всього у фінальній частині взяли участь 12 конкурсантів.
Організатори: Головне управління освіти і науки виконавчого органу Київради (КМДА), Рада директорів вищих навчальних закладів І-ІІ р. а. за підтримки Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.
Переможцями стали:

І місце
1. Сизоненко Дарина Юріївна – студентка Київського коледжу зв’язку

ІІ місце
1. Батечко Володимир Валерійович – студент Київського технікуму електронних приладів

ІІІ місце
1. Резнікова Анастасія Володимирівна – студентка Київського коледжу міського господарства АМУ.
2. Проценко Ірина Миколаївна – студентка Торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.

ВІТАЄМО!