Голосіївська РОП прозвітувала про п’ятирічний період діяльності

14 грудня 2009,Публікації » Новини
10 грудня 2009 року Голосіївська районна у м. Києві організація Профспілки працівників освіти і науки України проводила звітно-виборну конференцію.
Від Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України були присутні голова О.М. Яцунь та заступник голови О.М. Трофименко.

Голова Голосіївської РОП Л.А. Гарбаренко прозвітувала делегатам про діяльність організації за період з 18 січня 2005 року по 10 грудня 2009 року. У своїй доповіді Любов Андріївна акцентувала увагу на основних напрямах роботи освітянської організації району у сфері соціально-економічного захисту.

Районна організація постійно слідкувала за своєчасною виплатою заробітної плати та надбавки, наданням матеріальної допомоги на оздоровлення чи лікування, встановленням доплат за суміщення професій тощо. На особливому контролі були виплати 20% і 50% надбавок за складність та напруженість у роботі працівникам галузі, підсумковий облік робочого часу та співпраця із соціальним партнером – управлінням освіти району, яке очолює І.Л. Чернілевська.

Не останнє місце у роботі профспілкової організації займали профспілкові навчання, на що також було звернено увагу присутніх та учасників конференції.
Одразу після доповіді голови слово мала ревізійна комісія, голова якої вказала на чіткість виконань інструкцій та дотримання усіх бухгалтерських вимог у розподілі та використанні профспілкових внесків.

Обговорюючи виступи делегати конференції визнали роботу профспілкової організації Голосіївського району задовільною. Прямим голосуванням Л.А. Гарбаренко було обрано головою на новий термін.

Щиро вітаємо Любов Андріївну з обранням і бажаємо наснаги, оптимізму і невичерпної енергії у роботі з освітянами.

Прес-служба КМОППОіНУ