Перенесення робочих днів у 2010 році

11 січня 2010,Публікації » Новини
Перенесення робочих днів у 2010 році Кабінет Міністрів України на своєму засіданні 26 листопада прийняв розпорядження N 1412-р „Про перенесення робочих днів у 2010 році”.

Зокрема, з метою створення сприятливих умов для святкування Нового року й Різдва, а також для раціонального використання робочого часу, Уряд рекомендує керівникам підприємств, установ і організацій з п’ятиденним робочим тижнем перенести робочі дні з понеділка 4 січня на суботу 30 січня, з вівторка 5 січня – на суботу 13 лютого, із середи 6 січня – на суботу 27 лютого, а також з п’ятниці 8 січня – на суботу 13 березня.

Крім цього, у зв’язку зі святкуванням Дня Незалежності Уряд рекомендує перенести робочий день із понеділка 23 серпня – на суботу 21 серпня 2010 р. Це розпорядження не стосується установ Пенсійного фонду, державного підприємства поштового зв’язку "Укрпошта", Державного казначейства й банківських установ.
Спеціальний режим роботи банків у зазначені дні встановлює Національний банк.