Готуємося до звітно-виборної конференції

25 грудня 2009,Публікації » Новини
Готуємося до звітно-виборної конференції 24 грудня 2009 року у конференц-залі Будинку учителя відбулося засідання ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.
Основним питанням порядку денного було проведення навесні 2010 року ХІ звітно-виборної конференції Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.
Інформаційно-довідковий матеріал про роботу організації з квітня 2005 року до березня 2010 року озвучив голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь.

У своєму виступі він зупинився на основних напрямах діяльності міської організації профспілки освітян. Звернув особливу увагу на збереженні соціально-економічних гарантій для працівників освіти у наступному році.

«Основне завдання профспілки – зберегти учителя. Задля цього ми постійно ведемо конструктивний діалог з владою на різних рівнях – від районного управління, мерії і аж до Верховної Ради України. Ми прикладаємо усіх зусиль щоб громадська думка сфокусувалася на проблемах учительства і привернула до них увагу можновладців. Освіта має стати пріоритетом у розвитку країни», – наголосив О. Яцунь.

Після виступу чільника міської організації Профспілки рада постановила провести звітно-виборну конференцію 11 березня 2010 року, визначилася з порядком формування ради, доручила президії ради КМОППОіНУ створити робочу групу з підготовки проекту змін і доповнень до Положення про Київську міську організацію Профспілки працівників освіти і науки та висвітлити звіт голови в січневому випуску інформаційного вісника «Єдність».

У завершальному слові О. Яцунь привітав усіх присутніх із наступаючими новорічними та різдвяними святами. «…Щиро бажаю, щоб у кожній родині був достаток, злагода і голосно лунав дитячий сміх. А у казкову ніч здійснилися усі найпотаємніші бажання та сподівання».

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку