Стан оплати праці

30 грудня 2009,Публікації » Новини
 Стан оплати праці З метою вчасної виплати працівникам освіти столиці заробітної плати за грудень Київською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України були надіслані звернення до органів місцевої влади з вимогами вжити всіх заходів з цього питання та забезпечити отримання освітянами Дарницького, Оболонського, Солом’янського, Подільського (педагогічним працівникам) та Шевченківського районів у 2009 році стимулюючої надбавки за складність та напруженість у роботі за всі місяці поточного року.

Станом на 30.12.2009 року за даними моніторингу районних у м. Києві організацій Профспілки працівників освіти і науки України в усіх районах міста Києва освітянам виплачується заробітна плата за грудень, в Шевченківському районі здійснюється виплата надбавок за складність, напруженість у роботі за січень, лютий 2009 року у вигляді премії.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018