20 січня 2010,Публікації » Новини
Встановлення працівникам надбавки складність та напруженість у роботі в тимчасових кошторисах доходів і видатків на 2010 рік Пунктом 5.2. Рішення Київської міської ради №984/2963 від 24.12.2009 року „Про заходи щодо забезпечення виконання бюджету міста Києва у 2010 році” встановлено, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 1298 від 30.08.2002 року „Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери” керівники бюджетних установ, закладів та організацій встановлюють працівникам надбавки за високі досягнення у праці, виконання особливо важливої роботи, складність та напруженість в межах фонду заробітної плати, затвердженого в тимчасових кошторисах доходів і видатків на рівні 2009 року.

Прес-служба КМОППОіНУ

11.листопада