Баскетбольний Кубок СПА – фінал

26 січня 2010,Публікації » Новини
Баскетбольний Кубок СПА – фінал 25 січня 2010 року в спорткомплексі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» відбувся фінал турніру з баскетболу серед чоловічих студентських команд на Кубок Студентської профспілкової асоціації м. Києва.

Із 22 збірних команд вищих навчальних закладів столиці, що брали участь у змаганнях, у фіналі змагалися: за І місце – Національна академія управління та НТУУ «Київський політехнічний інститут», за ІІІ – Національний університет фізичного виховання і спорту України та Київський національний університет технологій та дизайну.

Свої команди прийшли підтримати чільники вишів – ректор НАУ – С.А. Єрохін, ректор КНУТД – О.І. Волков та ректор НТУУ «КПІ» – М.З. Згуровський.
Головний суддя змагань – арбітр міжнародної категорії В. Сліпуха, головний секретар – суддя національної категорії І. Калугін.

Студентський баскетбол сьогодні є популярною грою, адже є найінтелектуальнішою з командних видів спорту. Молоді люди, займаючись баскетболом, вчаться працювати в команді, бути опорою для інших, звикають до дисципліни і засвоюють правила «чесної гри».

Фінал турніру на Кубок СПА м. Києва був дійсно захопливим і напруженим. Вболівальники не стримували своїх емоцій і щораз викрикували слова підтримки своїм командам та гравцям. Красномовними були й трибуни спорткомплексу, на яких висіли плакати з гаслами «Гарного настрою і гідної гри всім бажає ректор КПІ» та «За КПІ ти вболівай – і разом з ним перемагай».
Шалена підтримка вболівальників своєї команди допомогла команді НТУУ «Київський політехнічний інститут» вибороти І місце і стати довічним його володарем кубка.

ІІ місце здобула команда Національної академії управління. ІІІ та IV місце посіли – Київський національний університет технологій та дизайну та Національний університет фізичного виховання і спорту України відповідно.

Підводячи підсумки турніру голова СПА м. Києва О.М. Яцунь привітав усіх присутніх з яскравою грою і разом з ректорами вузів нагородив команди грамотами та цінними подарунками.

Прес-служба СПА м. Києва

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН