Київська міська організація Профспілки та Асоціація керівників шкіл м. Києва – соціальні партнери

12 лютого 2010,Публікації » Новини
Київська міська організація Профспілки та Асоціація керівників   шкіл м. Києва – соціальні партнери11 лютого 2010 року Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України підписала угоду про співпрацю з Асоціацією керівників шкіл м. Києва.
Подія відбулася за участі голови КМОППОіНУ Олександра Михайловича Яцуня, голови Асоціації Юрія Володимировича Шукевича, першого заступника начальника Головного управління освіти і науки (КМДА) Віри Зіновіївни Горюнової, директорів шкіл столиці та голів районних організацій Профспілки.

Підписанню угоди передувало конструктивне обговорення актуальних проблем працівників галузі, зокрема, виплати коштів педагогам за преміальним 5% фондом, виплати 20% та 50% надбавок за складність та напруженість, збереження існуючих соціальних пільг для освітян столиці.
Документ підписали голови організацій. Угодою про співпрацю визначаються основні напрями взаємодії Асоціації та профспілкової організації освітян столиці щодо соціального захисту керівників, загальноосвітніх навчальних закладів.

Відтепер сторони можуть спільно ініціювати періодичне проведення круглих столів з владою Києва для обговорення актуальних питань функціонування та розвитку системи загальної середньої освіти міста, координувати між собою публічні заходи, пов’язані з соціальним захистом працівників шкіл, підтримувати партнерські зв’язки з регіональними та зарубіжними громадськими організаціями, спільно використовувати інформаційні ресурси обох сторін, розповсюджувати серед освітянської спільноти інформацію щодо проведення спільних заходів тощо.

Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України щиро вітає усіх спілчан з подією та сподівається на плідну і ефективну співпрацю з Асоціацією керівників шкіл м. Києва.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018