У київських школах навчальний рік закінчиться 27 травня 2010 року

У київських школах навчальний рік закінчиться 27 травня 2010 року Цього року свято "Останнього дзвоника" і випускні вечори столичні школярі відзначатимуть одночасно - 28 травня 2010 року. Про це повідомив заступник голови КМДА Віталій Журавський. Так, відповідно до наказу Головного управління освіти та науки КМДА навчання у школах завершиться 27 травня.

"28 травня 2010 року в усіх навчальних закладах відбудеться свято "Останнього дзвоника". Крім того, у цей же день будуть вручені документи про повну загальну середню освіту. Фактично, свято "Останнього дзвоника" і випускні вечори відбудуться в один день", - розповів Віталій Журавський.

Він додав, що протягом травня-червня у закладах освіти пройдуть навчальні екскурсії та практика. Зокрема, з 31 травня по 3 червня - для учнів 1-4 класів, а з 31 травня по 11 червня - для учнів 5-10 класів.

Державна підсумкова атестація учнів 9 класів проводитиметься з 1 по 18 червня, а для 11(12) класів - з 11 по 18 травня 2010 року, зокрема:

У 9 класах з 5 предметів:
українська мова (диктант) - 1 червня;
математика (алгебра та геометрія письмово) - 4 червня;
географія - у терміни, визначені навчальним закладом;
біологія - у терміни, визначені навчальним закладом;
іноземної мови або іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу - у терміни, визначені навчальним закладом.

В 11(12) класах з 3 предметів:
українська мова (переказ, обов’язково) - 11 травня;
історія України або математика - 14 травня;
один предмет за вибором учнів відповідно до профільної підготовки - у терміни, визначені навчальним закладом.

Випускникам, які мають міжнародний сертифікат (диплом) мовного іспиту (Kleines Deutches Sprachdiplom (KDS) - німецька мова; DELF/DALF - французька мова; IELTS.TOEFL - англійська мова; D.E.L.E. - іспанська мова), річне оцінювання та державна підсумкова атестація із зазначених вище предметів будуть зараховані автоматично.

17.листопада

З ДНЕМ СТУДЕНТА!