Звітно-виборна конференція ППО НПУ ім. М.П. Драгоманова

3 березня 2010,Новини, Вища освіта
Звітно-виборна конференція ППО НПУ ім. М.П. Драгоманова2 березня 2010 року відбулась звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації працівників Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова. На конференції були присутні 289 делегатів (всього - 303 делегати).

У роботі конференції взяли участь ректор НПУ імені М.П.Драгоманова Андрущенко В.П., перший проректор Бех В.П., проректор з економічної та організаційно-виховної роботи Падалка О.С., голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Яцунь О.М., начальник управління соціально-економічного захисту Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України Клименко А.І., голова первинної профспілкової організації працівників Національного технічного університету України «КПІ» Молчанов В.І.

Під час проведення конференції ректором Андрущенком В.П. нагороджено голову КМОППОіНУ Яцуня О.М. за особистий вагомий внесок у розвиток університету медаллю НПУ імені М.П.Драгоманова.

Заслухавши та обговоривши звітну доповідь голови організації Горбачука Івана Тихоновича, делегати та гості конференції відзначили, що у звітному періоді профспілковим комітетом університету проведено плідну, результативну роботу з захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників вузу.

Після обговорення звітної доповіді та затвердження звіту ревізійної комісії роботу профспілкової організації університету було визнано задовільною, а Горбачука І.Т. обрано її головою на новий термін.