Звітно-виборна конференція Київського національного університету імені Тараса Шевченка

4 березня 2010,Новини, Вища освіта

Звітно-виборна конференція  Київського національного університету імені Тараса Шевченка3 березня 2010 року в Актовій залі університету відбулася звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
На конференції були присутні ректор університету Л.В, Губерський, голова Київської міської ради профспілок М.Ю. Верес, голова ЦК профспілки Л.С. Сачков, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О.М. Яцунь.
На порядок денний були винесені наступні питання:
1. Звіт профспілкового комітету Київського національного університету імені Тараса Шевченка про роботу з березня 2005 р. по лютий 2010 р.
2. Звіт ревізійної комісії профспілкової організації про роботу з березня 2005 р. по лютий 2010 р.
3. Вибори голови профспілкової організації Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
4. Вибори заступників голови профспілкової організації Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
5. Вибори профспілкового комітету.
6. Вибори ревізійної комісії.
7. Вибори делегатів на звітно-виборну конференцію Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.
8. Делегування представників від профспілкової організації Київського національного університету імені Тараса Шевченка до складу Ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.Звітно-виборна конференція  Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Конференція відбулася виважено, конструктивно, компетентно, на високому організаційному рівні.
Звіт голови ППО В.Ф. Цвиха і роботу організації за п’ятирічний період визнали задовільною. Виступаючі та гості високо оцінювали діяльність профспілки університету за звітній період у сфері соціально-економічного захисту спілчан, методичної та правової підтримки.
Відкритим голосуванням конференція обрала В.Ф. Цвиха на новий термін.

Щиро вітаємо Володимира Федоровича Цвиха з обранням і бажаємо невтомної наснаги, оптимізму та успіхів у роботі.

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.