З 8 БЕРЕЗНЯ

5 березня 2010,Публікації » Новини

Дорогі берегині!
Щиро вітаю Вас зі святом весни та любові – 8 Березня!

Бажаю, щоб чоловіки, які Вас оточують, цінували Вашу жіночність усі 365 днів на рік, а приємні слова говорили від чистого серця.
Нехай робота приносить моральне, матеріальне задоволення та суспільне визнання.
Дякую, що попри всі складнощі професії, Ви даруєте дітям віру в себе та збагачуєте їх добром.

На знак поваги та солідарності, ми – Ваші профспілкові колеги – зробимо усе, аби спонукати державу до відповідальності перед тими, хто плекає майбутні покоління України.

З повагою
Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України
Олександр Яцунь

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку