Звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації співробітників НТУУ «КПІ»

18 березня 2010,Публікації » Новини
Звітно-виборна конференція первинної профспілкової   організації співробітників НТУУ «КПІ» 18 березня 2010 року відбулась 32 звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації співробітників НТУУ «Київський політехнічний інститут».
На конференції були присутні ректор НТУУ «КПІ» М.З. Згуровський, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О.М. Яцунь, заступник голови КМОППОіНУ О.О. Геведзе, голова ППО КНЕУ імені Вадима Гетьмана М.С. Руденко, директор Виконавчої дирекції КМВ Фонду соціального страхування з ТВП В.М. Цибенко.

На порядок денний були винесені наступні питання:
1. Звіт голови профспілкового комітету В.І Молчанова про роботу за період з 2008 р. по 2010 р.
2. Звіт ревізійної комісії ППО.
3. Вибори голови профспілкової організації НТУУ «КПІ».
4. Вибори членів профкому співробітників НТУУ «КПІ».
5. Вибори ревізійної комісії.
6. Різне.

Конференція відбулася виважено, конструктивно, на високому організаційному рівні.
Виступаючі високо оцінювали діяльність профспілки університету за звітній період у сфері соціально-економічного захисту спілчан, культурної, оздоровчої роботи та розвитку спорту.
Відкритим голосуванням конференція обрала В.І. Молчанова на новий термін.

Щиро вітаємо Віталія Івановича Молчанова з обранням і бажаємо наснаги та плідної роботи з трудовим колективом славетного вишу!
Прес-служба КМОППОіНУ

11.листопада