Засідання Ради Київської міської організації Профспілки

23 березня 2010,Публікації » Новини

Засідання Ради Київської міської організації Профспілки23 березня 2010 року у Молодіжній залі Будинку Учителя відбулася Рада Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України. На засіданні були присутні 103 члени ради, з яких новообраних – 12 осіб.

На порядок денний були винесені наступні питання:

1. Вибори складу президії КМОППОіНУ.
2. Внесення змін та доповнень до Положення про Київську міську організацію Профспілки.
3. Різне.

У різному голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь поінформував членів ради про зустріч профспілкових лідерів членських організацій Федерації профспілок України з Президентом України Віктором Януковичем, що відбулася 19 березня 2010 року.

Засідання відбулося конструктивно у теплій та дружній атмосфері. На завершення Олександр Яцунь привітав заступника голови первинної профспілкової організації КНУ імені Тараса Шевченка В’ячеслава Шамрая із захистом дисертації та присудження наукового ступеня кандидата юридичних наук.

Щиро бажаємо усьому складу Ради плідної та злагодженої роботи на наступний п’ятирічний період діяльності профспілкової організації освітян столиці!

Прес-служба КМОППОіНУ

02.вересня