Виплати освітянам – питання номер один

30 квітня 2010,Публікації » Новини
Виплати освітянам – питання номер один У столиці виникають проблеми з невиплатами муніципальних надбавок за складність та напруженість у роботі працівникам закладів освіти, що передбачені постановою Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. через виплату по всій Україні надбавки, для підвищення престижності праці педагогічних працівників відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 5 жовтня 2009 р. N 1130.

Зняття стимулюючих надбавок не додасть позитиву владі і вже призводить до справедливого невдоволення в трудових колективах.
29 квітня 2010 року у приміщенні Будинку вчителя відбувся круглий стіл – «Проблеми соціального захисту працівників закладів освіти м. Києва», ініціатором проведення якого виступила Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України.

Питання оплати праці освітянам столиці обговорювали представники Головного управління освіти і науки, Головного фінансового управління виконавчого органу Київради, начальники районних управлінь освіти та фінансів, профспілковий актив.

У ході конструктивного обговорення питань голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь наголосив, що проведений круглий стіл стане постійно діючим, адже збереження зазначених надбавок у 2010 році сприятиме спокою в трудових колективах, зростанню престижу праці освітян та стимулюватиме їх до сумлінного і творчого виконання своїх посадових обов’язків.

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку