Боротьба на поясах – красиво й динамічно!

11 травня 2010,Публікації » Новини
Боротьба на поясах – красиво й динамічно! 8 травня 2010 року Федерація боротьби на поясах України за сприяння Студентської профспілкової асоціації м. Києва в Музеї національної архітектури й побуту Пирогово провела турнір призерів чемпіонатів Європи та світу з боротьби на поясах.

Боротьба на поясах один з найдавніших видів спорту в усьому світі. Це чесний і динамічний спорт, а головною його рисою є природність, інстинктивність захоплення (обхвату) корпусу суперника спереду обома руками – досить простого, зручного, міцного та ефективного для виведення супротивника з рівноваги та виконання широкого ряду різних кидків.

Свою майстерність у змаганнях показали студенти Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут», Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Національного транспортного університету, Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій.

Публіка активно підтримувала турнір гучними оплесками та захопленими вітаннями!

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018