Міс КНЕУ – 2010

28 травня 2010,Новини, Вища освіта
Міс КНЕУ – 2010 КНЕУ – провідний навчальний заклад столиці, який не лише навчає майбутню бізнес-еліту країни, а й справжня колиска красунь. Якщо у когось і були запитання щодо цього, – то учора вони зникли без сліду. Адже саме 27 травня 2010 року у Центрі культури і мистецтв КНЕУ відбувся фінал конкурсу краси «Міс КНЕУ – 2010».

Для Київського економічного університету імені Вадима Гетьмана цей конкурс вже став традиційним. Із року в рік найвродливіші дівчата вишу змагаються за почесний титул «Міс КНЕУ», показуючи свої таланти, і чесно виборюють право називатися першою красунею університету. Цьогоріч в конкурсі приймало участь 20 студентки, які вже пройшли відбіркові тури на факультетах та у коледжах.

Конкурс був організований на дуже високому рівні. Одразу відчувалося, за чітко злагодженим шоу на сцені стояли дні напружених репетицій і ефективна робота оргкомітету конкурсу, профкому та адміністрації університету.

Творчий захід проходив в декілька етапів. Перший з них – презентація учасниць. Далі – конкурс талантів, дефіле у вечірніх сукнях і незабутній вихід у купальниках.
Всі учасники цього конкурсу безперечно вродливі, але краса – це не тільки зовнішність – це гармонія внутрішнього світу, що ще раз довів конкурс талантів. Це був неначе зорепад, що засліплював погляд і зачаровував слух. Цвіт столичного вишу – молоді, талановиті, пластичні, артистичні, повні сили і наснаги. Вони показали вищий клас в танцях, акробатичних етюдах, співі та пантомімі.

Вихід конкурсанток у чудових вечірніх сукнях зворушив членів високоповажного журі і визвав шквал емоцій залу. Проте найочікуванішим все ж було дефіле в купальниках, яким поціновувачі жіночої вроди могли вдосталь насолодитися на завершення свята. Температура в залі підскочила до найвищої позначки! Ще б пак! Така краса, грація, енергія, що вирувала зі сцени, не могла залишити байдужим жодне чоловіче серце!

І от вона – найщасливіша мить – вручення призів та оголошення переможниці. «Міс КНЕУ – 2010» стала яскрава і творча Анастасія Фаренюк, яку й нагородили путівкою на відпочинок за кордоном.

Цього року спонсори підготували для дівчат справжні «жіночі» подарунки – набори косметики, сертифікати на навчання у школах стилю, фотографії та модельній агенції. Підтримку найвродливішим панянкам як завжди надавала й Студентська профспілкова асоціація м. Києва, яка порадувала приємними подарунками усіх учасників, а «Міс СПА – 2010» Поліна Воблова отримала сучасний музичний центр.

Казкове свято жіночності вдалося. Зворушені гості і глядачі не хотіли залишати зал та щиро вітали переможниць квітами та оплесками.
Щиро вітаємо красунь з перемогою! Бажаємо їм наснаги, самореалізації у житті! І дбаймо про красу – зовнішню і внутрішню – адже ця сила здолає на життєвому шляху всі перешкоди і краса таки врятує наш світ!

Прес-служба КМОППОіНУ